Partner på Rekruttering

En rekrutteringspartner der sikre fremtiden for jer og jeres medabejdere

Den største og vigtigste faktor for succes for virksomheder er deres “human capital”. Uanset hvilken virksomhed vores samarbejdspartner driver, er den ene ting der virkelig skiller dem fra deres konkurrenter, deres medarbejdere og medarbejdernes ønske om at gøre det lidt bedre. Uanset om vi taler om innovation, nye retninger, vækst, konkurrencemæssige fordele eller opretholdelse af konkurrencevnen, handler det om at have de rette medarbejdere, på det rette tid og sted.

Vi ønsker at se vores rekrutteringspartner lykkes. Derfor er vores mission at sikre, at vores partneres har det rette talent, på det rigtige sted, på det rette tidspunkt. Vi sætter en stor ære I, at være en betroet partner når det handler om at levere og udvikle vores samarbejdspartneres vigtigste ressource - deres medarbejdere.

Som jeres strategiske talentpartner kan vi stå for den fulde rekrutteringsproces, eller indgå som en aktiv del i jeres.

Erfarne Konsulenter

Vores erfarne konsulenter og rådgivere indgår i langvarige strategiske partnerskaber med vores partneres. Dette betyder, at udover at kunne yde den bedste rådgivning, så opnår de også en yderst bred erfaring og kompetence indenfor deres område. Denne ekspertise omsættes direkte til værdi for jer, næste gang i skal ansætte leder eller specialist i jeres organisation.

Research-Kapaciteter

Research er en højt prioriteret rolle hos Brightpeople. Det er researcherens rolle, at få de bedste kandidater bragt ind i processen. Uden research ville kandidatfeltet ikke leve op til vores strenge kvalitetskrav. Derfor er alle vores reseachere både branche- og funktionsspecialiseret. Vi kender kandidaterne i markedet, opbygger løbende relationer hertil og kan derfor både flytte og levere markedets bedst kvalificerede kandidater.

Employer branding

Når vi rekrutterer til vores partneres organisationer, styrker vi aktivt deres employer brand. Vi indleder dialog med de absolut bedste kandidater i markedet og kommunikere målrettet vores partners employee value proposition. Vores erfaring viser, at selvom kandidaten ikke er flytbar nu, er sandsynligheden for at de selv senere søger job i virksomheden, markant forbedret.

”Vi identificerer, aktiverer, vurderer og matcher motiverede kandidater med inspirerende virksomheder”

Brightpeople er lederudvikling og rekruttering

Nicklas Mohr Andersen

Partner, Director

Kontakt os

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Featured insights

Rekruttering, IT, Executive Search

Kunstig intelligens, automatisering og fremtidens arbejdsplads

blog4

Fleksibelt arbejde er fremtidens arbejde

blog3

Hvorfor det er det så vigtigt at finde mening i fremtidens arbejde

Future of work

Livslang læring og fremtidens arbejde