Partner på Rekruttering

Et rekrutteringsbureau der sikre fremtiden for jer og jeres medabejdere

Den største og vigtigste faktor for succes for virksomheder er deres “human capital”. Uanset hvilken virksomhed vores samarbejdspartner driver, er den ene ting der virkelig skiller dem fra deres konkurrenter, deres medarbejdere og medarbejdernes ønske om at gøre det lidt bedre. Uanset om vi taler om innovation, nye retninger, vækst, konkurrencemæssige fordele eller opretholdelse af konkurrencevnen, handler det om at have de rette medarbejdere, på det rette tid og sted.

Som rekrutteringsbureau ønsker vi at se vores samarbejdspartnere på rekruttering lykkes. Derfor er vores mission at sikre, at tiltrække og rekruttere det rette talent, på det rigtige sted, på det rette tidspunkt. Vi sætter en stor ære I, at være en betroet rekrutteringspartner når det handler om at levere og udvikle vores samarbejdspartneres vigtigste ressource - deres medarbejdere.

Som jeres strategiske talentpartner på rekruttering kan vi stå for den fulde rekrutteringsproces, eller indgå som en aktiv del i jeres.

Erfarne Konsulenter

Vores erfarne rekrutteringskonsulenter og rådgivere indgår i langvarige strategiske partnerskaber med vores samarbejdspartnere. Dette betyder, at udover at kunne yde den bedste rådgivning og rekruttering, så opnår de også en yderst bred erfaring og kompetence indenfor deres specifikke rekrutteringsområde. Denne ekspertise omsættes direkte til værdi for jer, næste gang i skal ansætte en leder eller specialist i jeres organisation gennem rekruttering.

Research-Kapaciteter

Research er en højt prioriteret rolle hos Brightpeople Executive Search & Rekruttering. Det er researcherens rolle, at få de bedste kandidater bragt ind i rekrutteringsprocessen. Uden research ville kandidatfeltet ikke leve op til vores strenge kvalitetskrav. Derfor er alle vores reseachere både branche- og funktionsspecialiseret. Vi kender kandidaterne i markedet, opbygger løbende relationer hertil og kan derfor både flytte og levere markedets bedst kvalificerede kandidater.

Employer branding

Når vi rekrutterer til vores partneres organisationer, styrker vi aktivt deres employer brand. Vi indleder dialog med de absolut bedste kandidater i markedet og kommunikere målrettet vores samarbejdspartners employee value proposition. Udover at få rekrutteret den rette kandidater, viser vores erfaring, at selv hos de kandidater fra rekrutteringsprocessen, som ikke er flytbare nu, har langt større sandsynlighed for at selv at søge job hos vores samarbejdspartner efterfølgende

Kontakt os

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Featured insights

Rekruttering, IT, Executive Search

AI, Automation And The Future Of Work

Rekruttering, IT, Executive Search

Kunstig intelligens, automatisering og fremtidens arbejdsplads

blog4

Flexible Work Is The Future Of Work

blog4

Fleksibelt arbejde er fremtidens arbejde