Brightpeople.dk er nu et CO2neutralt website.

Hos Brightpeople Executive Search & Talent Advisory går vi forrest indenfor bæredygtig executive search og rekruttering. Det er derfor med stor glæde at vi kan meddele, at vi nu deltager i et dansk klima-initiativ, som sikre at vores kunder, samarbejdspartnere og kandidater, kan besøge, bruge og hente ny viden på vores website med god samvittighed.

 

Baggrunden for initiativet ”CO2neutralt website” er, at internettet og computerbrug i dag årsag til mere CO2-udledning end luftfarten grundet det store strømforbrug.

Initiativet går ud på, at virksomheder – store som små og fra alle brancher – går sammen om at neutralisere den CO2deres hjemmesider udleder.

CO2-neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder (eks. vindmøller), og deltagelse i CO2-reducerende projekter (globalt). Deloitte er uvildig auditor påCO2-neutraliseringerne.

De virksomheder der deltager har et ikon på deres website. Se ikonet i bunden af vores hjemmeside her: www.brightpeople.dk

 

Ordningen ”CO2neutralt website” administreres af IngenCO2.dk, der holder til i Forskerparken i Århus. IngenCO2.dk er skabt i samarbejde med Videnskabsministeriet.

Læs mere om initiativet her: CO2-initiativets officielle hjemmeside.

leading executive search firm within sustainable headhunting becomes CO2 neutral

PFA, Vestas, Stylepit, Call me, Røde Kors, Spies Rejser m.fl. er blandt de mange, der allerede deltager.

 

Hvis du vil høre mere omkring et fremtidig samarbejde indenfor bæredygtig Executive Search og Rekruttering, sidder vi klar på +45 31 40 50 50 eller kontakt@brightpeople.dk

 

Rekrutteringsfirmaet Brightpeople gaar forrest i baeredygtig executive search og headhunting

 

Media Contact

Troels Vilsted Skydt
+45 25 14 54 44
Troels.skydt@brightpeople.dk