VI ER JERES STRATEGISKE TALENTPARTNER OG RÅDGIVER

Vores konsulenter og researchere forstår markedstendenserne og gennem tætte relationer med kandidatmarkedet opbygger og vedligeholder vi kontinuerligt højt kvalificerede talentpools og pipelines. Derfor er vi også proaktive i vores arbejdet med at engagere og konvertere kvalificerede kandidater til inspirerende stillinger hos vores klienter i erhvervslivet.

TALENTUDVIKLING ER ET AFGØRENDE KONKURRENCE PARAMETER

Rekruttering af de rigtige ledere og specialister er kun starten på et strategisk partnerskab med Brightpeople. Vores Talent Advisory team skaber organisationsspecifikke ledelsesstrategier, som gør det muligt for organisationer at gennemføre forretningsstrategien og realisere vækstambitioner. Dette forbedrer performance ved at øge effektiviteten af jeres organisations ledelse og dermed organisationen som helhed.

INTET ER VIGTIGERE END AT SIKRE DET RIGTIG MATCH

Det der måden vi sikre det rigtige match på, der gør forskellen! De metoder og værktøjer som Brightpeople bruger, giver et unikt perspektiv vedrørende kultur, ledelse, team og performance "match". Og vores integrationsmetode sikrer, at nye ledere og specialister integreres hurtigt og succesfuldt i organisationen

previous arrow
next arrow
Slider
VI ER
JERES
STRATEGISKE
TALENTPARTNER
OG
RÅDGIVER
TALENTUDVIKLING
ER ET
AFGØRENDE
KONKURRENCE
PARAMETER
INTET ER
VIGTIGERE END
AT SIKRE DET
RIGTIG MATCH
previous arrow
next arrow
Slider
advice-x2

En unik performance-kultur med klient & kandidat i fokus

Hvad end der er tale om Executive Search, Rekruttering eller lederudvikling, så er omdrejningspunktet hos alle vores medarbejdere, et brændende ønske om, at arbejde med talenter. Vi inspireres hver dag, af vores kollegaer, vores klienter og de kandidater, vi er i dialog med. Det er denne inspiration, der driver os til at skabe konkurrencemæssige fordele og bæredygtige resultater for vores klienter, gang på gang, på gang.

Vores vigtigste aktiv er vores medarbejdere & deres succes

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor søger vi løbende for udvikling, feedback og coaching. Vi understøtter vores rekrutteringskonsulenters succes, så de kan understøtte vores samarbejdspartneres forretning på bedst mulig vis.

paper1-x2
businesspaper2

Indgående kendskab til vores kunders organisation, udfordringer og markeder.

Vores erfarne rekrutteringskonsulenter og rådgivere indgår i langvarige strategiske partnerskaber med vores samarbejdspartnere. Dette betyder, at udover at kunne yde den bedste rådgivning i rekrutteringen, så opnår de også en yderst bred erfaring og kompetence indenfor deres område. Denne ekspertise omsættes direkte til værdi for jer, næste gang i skal ansætte leder eller specialist i jeres organisation.

Solide research-kapaciteter er nøglen succes

Research er en højt prioriteret rolle hos Brightpeople. For mens det er konsulentens rolle, at sikre det rigtige match og ansættelse, så er det researcherens rolle, at få kandidaterne bragt ind i processen. Uden research ville kandidatfeltet ikke leve op til vores strenge kvalitetskrav. Derfor er alle vores reseachere både branche- og funktionsspecialiseret. Vi kender kandidaterne i dit marked, opbygger løbende relationer hertil og kan derfor både flytte og levere markedets bedst kvalificerede kandidater

business-computer-x2
office1-x2

Kontaktinfo

+45 31 70 60 05
Kontakt@brightpeople.dk

København
Vandtårnsvej 62a
DK - 2860 Søborg

Odense
Dronningsgade 23
DK-5000 Odense

Aalborg
Jyllandsgade 20
DK - 9000 Aalborg