Kompetencer

Kompetencer

Vi tror på, at et team af specialister er bedre end én enkelt generalist.

Brightpeople Executive Search & Rekruttering leverer ekspertise baseret på best practice men skræddersyet til at vores partneres specifikke rekrutteringsbehov. Vores kompetencer, metoder og processer er udviklet og gennemtestet på baggrund af mange års erfaring med Executive Search og rekruttering. Vi tror ikke på, at en enkelt konsulent både kan sælge, reseache, tiltrække, udvælge og vurdere kandidater effektivt i rekrutteringen. Derfor løses alle opgaver Brightpeople påtager sig, af et team af specialister. Vores markedschefer har den løbende dialog med vores partnere angående deres nuværende og fremtidige rekrutteringsbehov. Fra opgave til opgave, vil markedschefen sikre en optimal sammensætning af rekrutteringsteam, således at vi sikre det bedst mulige udfald på kortest mulig tid. En typisk rekruttering løses af et team bestående af 1-3 branche- og funktionsspecialiserede researchere, samt én erfaren konsulent, som er primær kontakt på rekrutteringsopgaven. Kun på denne måde kan der skabes optimal værdi for vores samarbejdspartenre og sikres en effektiv og grundig rekrutteringsproces – hver gang.

Brightpeople Executive Search & Rekruttering dækker følgende branche- og funktionsområder på direktions, leder og specialistniveau:

Erfarne konsulenter

Vores erfarne rekrutteringskonsulenter arbejder tæt sammen med et team af researchere, som alle arbejder mod et fælles mål – at sikre det bedst mulige match i rekruttering af high performers til vores partneres organisationer. Udover en faglig vurdering af alle kandidater, har vores rekrutteringskonsulenter dybdegående erfaring med at vurdere kandidaternes fit på en række parametre, herunder personlighed, performance og potentiale i den nye rolle. Vores rekrutteringsmetoder er baseret på dyb og omfattende indsigt i de strategiske og operationelle udfordringer, som vores samarbejdspartnere opererer under i deres branche. Hos Brightpeople Executive Search & Rekruttering mener vi, at vores individuelle partneres forretninger er unik fra enhver anden virksomhed. Derfor er vores ambition altid at levere en skræddersyet rekrutteringsløsning til vores samarbejdspartnere - tilpasset deres sektor, deres organisation og de specifikke udfordringer, de møder på markedet. Derfor formår vores rekrutteringskonsulenter at sætte sig i jeres sted og de besidder en stor indsigt, i de udfordringer som virksomheder ofte står overfor i jeres branche og marked.

Solid research-kapacitet

Vores researchere er en vigtig ressource i vores rekrutteringsteams, hvis fornemmeste opgave i starten af rekrutteringen er, at identificere, indlede dialog, tiltrække og kommunikere jeres employee value proposition til de bedste kandidater i markedet.
Gennem solide branche- og funktionsspecifikke research-kapaciteter, sikre vi en effektiv, troværdig og målrettet kommunikation med både samarbejdspartnere og kandidater under hele rekrutteringsprocessen. Vores erfarne researchere har dyb branche- og funktionsindsigt og formår dermed at præsentere jobmuligheden i øjenhøjde med kandidaterne. Gennem tilpassede budskaber kommunikerer vi vores partneres empoyee value proposition og jobmuligheder, på en overbevisende og inspirerende måde, som sikre at vi får flest mulige relevante kandidater i tale. Dermed kan Brightpeople Executive Search & Rekruttering garantere den højeste kundetilfredshed i rekrutteringen samtidig med, at vi formår at flytte en væsentlig større procentdel af de identificerede passive kandidater i rekutteringsprocessen.

Featured insights

Rekruttering, IT, Executive Search

AI, Automation And The Future Of Work

Rekruttering, IT, Executive Search

Kunstig intelligens, automatisering og fremtidens arbejdsplads

blog4

Flexible Work Is The Future Of Work

blog4

Fleksibelt arbejde er fremtidens arbejde