Udforsk Brightpeople

Der er også et Brightpeople for dig

Karriere

Hvad vi leder efter

Vi tror på, at et team af specialister skaber langt bedre løsninger end en generalist.

Derfor er vi altid på udkig efter talentfulde og dedikerede kolleger, som bidrager med deres særlige kompetencer og styrker ind i Brightpeople’smission og forretningsområder.  Kolleger, som hver dag gør sig umage, for at gøre det særligt godt og altid lidt bedre gang for gang i alt hvad de foretager sig.

Vi vægter arbejdsglæde og udvikling højt – og derfor skal du være forberedt på løbende udvikling og højt humør

adults-agreement-businessman-1056553

Hvad vi tilbyder - Karrieremuligheder

I Brightpeople tror vi på, at vi trives bedst, når vi ser mulighed for udvikling og udfoldelse af vores talent.

Vi arbejder med talenter på alle områder, og giver dig løbende nye udfordringer, som giver dig et løft i dine kompetencer og din udvikling.

Vi beskriver sammen din karrierevej og har en løbende dialog om din udvikling, som bygger tillid og respekt.

Træning og udvikling

Vores opgaver løses bedst i et tæt samarbejde mellem forskellige kolleger, med forskellige styrker, kompetencer og personligheder. Det skaber naturlig udvikling, mulighed for at lære nyt og lade dig inspirere i dit daglige arbejde. Samtidig ligger der god læring i at inspirere andre omkring dig.

Derudover har du mulighed for at komme på forskellige kurser og uddannelse.

Vi skaber tydelige udviklingsveje og stræber efter altid at være et skridt foran.

pexels-photo-1126288
pexels-photo-826349

Personalegoder

I Brightpeople har vi gode løn og forhold, og du indgår i en fleksibel forsikringspakke. Du får adgang til forskellige rabatordninger, sundhedssikring, betalt fitnessabonnement mv.

Vi vægter sundhed, trivsel  og gode relationer mellem kolleger højt.

Derfor er vi altid klar til nye ideer til sociale tiltag, medarbejderklubber mv. som ofte tager afsæt i en passion fra fritidslivet hos én eller flere kolleger.

Vores ansatte

IBrightpeople har hver eneste kollega sine styrker, som vi arbejder for at sætte i spil i alle de opgaver den enkelte har.

Vi ser diversitet som en styrke og derfor vægter vi specialer, forskellige kompetencer og personlighed højt.

Alle er top engagerede og dedikerede i deres job og vi er inspireret af vores mission om, at bidrage til, at vores samarbejdspartnere lykkes med deres forretningsstrategi og dermed skaber vækst og værdi.

jump-suit

Kultur

Vores Kultur, dit liv

En karriere hos Brightpeople Executive Search & Rekruttering gør det muligt at forfølge en karriere med skarp læringskurve, og samtidig have en god work-life balance.

pexels-photo-789822-3-1

WORK LIFE FLEKSIBILITET

Vi tror på, at alle trives og performer bedst, når vi har mulighed for at tilrettelægge vores arbejde, så det passer optimalt ind i vores liv.

Derfor skaber vi fleksible og mobile arbejdsforhold med samtidig fokus på at skabe lærende og udviklende samarbejdsmiljø, hvor vi fejrer vores successer.

ENTREPRENØRSKAB

Vi stræber efter hele tiden at være et skridt foran – altid at overraske positivt.

Vi tror på, at vi sammen skaber det bedste afsæt for næste skridt. Derfor er vi alle på jagt efter at gøre det lidt bedre – lidt klogere hver gang.

Alle kommer med gode ideer og input til næste skridt i forretningsplanen i vores stræben efter vores mission.

pexels-photo-936575
image001

FRIHED TIL AT GØRE EN FORSKEL

Det ligger dybt i vores DNA at gøre en forskel for vores samarbejdspartnere, så de kan gøre en forskel i danske erhvervsliv med deres virksomheder. I vores daglige arbejde skaber vi rammerne for, at alle kan gøre en forskel i deres arbejde.

Det er samtidig vigtigt, at vi gør en forskel for en sag vi brænder for. Derfor har alle, der er ansat i Brightpeoplefrihed til at støtte den sag de brænder for med frivilligt arbejde efter nærmere aftale.
Læs mere om vores tiltag for ansvarlig executive search og rekruttering