Socialt ansvarlig rekruttering

Bidrager til bæredygtighed i virksomheder og samfund

Brightpeople Executive Search & Talent Advisory går som headhunter forrest indenfor bæredygtig executive search og arbejder med rekruttering og headhunting på direktør-, leder- og specialistniveau.

 

Vores engagement i corporate sociale responsibility (CSR) indenfor executive rekruttering har til formål at sikre, at vores forretningsaktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet og samfundet, herunder; vores kunder, samarbejdspartnere, kandidater, leverandører og medarbejdere.

Hvert år støtter vi en række velgørende organisationer og for at afspejle vores engagement, donerer vi en del af vores overskud til dem. Vi er også aktive i samfundene, hvor vi tilbyder vores erhvervserfaring, viden og ekspertise og arbejder tæt sammen med en række internationale og nationale velgørende organisationer. Brightpeople ønsker at gå forrest og bidrage til at skabe en positiv fremtid og vækst, både hos vores samarbejdspartnere og i nærmiljøet

At være en fortaler for CSR i rekrutteringsbranchen betyder, at vi bruger tid og investerer ressourcer, der viser vores engagement i praksis. Derfor er vi også altid åbne for at diskutere muligheden for indgåelse af nye samarbejder og pro bono aftaler på rekruttering og executive search, til gavn for samfund og miljø. Kontakt os i dag på kontakt@brightpeople.dk

Udvalgte samarbejder på bæredygtig udvikling gennem bidrag og pro bono rekruttering og headhunting

Pro bono executive search og rekruttering

Brightpeople Executive Search & Talent Advisory støtter WWF og arbejder pro bono for organisationen med rekruttering og Executive Search

WWF arbejder for at bevare de truede dyrearter og for, at der er nok ressourcer til de kommende generationer i alle lande på kloden. WWF’s tre hovedindsatser vedrører at bevare naturens mangfoldighed, at sikre en bæredygtig udnyttelse af naturens ressourcer samt at bekæmpe forurening og unødig forbrug af energi og ressourcer.

WWF driver en meget aktiv indsats på mange områder - bag skrivebordene, i laboratorier, i magtens korridorer og ved de internationale forhandlingsborde.

Brightpeople understøtter WWF og deres strategiske og operationelle udviklingsarbejde gennem rekruttering og udvikling af nøglepersonale og ledere i organisationen i danmark og internationalt

Verdens skove er hjem for over halvdelen af jordens landlevende arter. Skovene bremser klimaforandringerne. De rummer planter, som giver os livsvigtig medicin og andre vigtige ressourcer. Og mere end 1,5 milliard mennesker er verden over afhængige af skovenes ressourcer.

For at stoppe rydningen af skov arbejder Verdens Skove sammen med virksomheder som Brightpeople, der gennem økonomisk støtte bidrager til bevaring og genoprettelse af verdens skove. Hvert år donerer Brightpeople Executive Search & Rekruttering 6.000 kvm regnskov i Nicaragua, som binder 108 ton karbon. Dermed er vi med til at sikre at skovens dyr og mennesker ikke mister deres hjem.

I Danmark er vi så priviligerede, at vi stadig kan tappe ufiltreret rent drikkevand direkte fra hanen. Og sådan skal det blive ved med at være!
Derfor samarbejder Brightpeople med Growing Trees Network Foundation, som arbejder sammen med kommunerne og Naturstyrelsen om etablering af nye Folkeskove boringsnært og over indvindingsområder.

Gennem vores donationer bidrager vi til, at vi hurtigere får beskyttet vores unikke rene drikkevand! At træerne samtidig binder CO2, øger biodiver-siteten og skaber nye rekreative perler er kun til gavn for klima, dyr og os mennesker.

Hos Brightpeople donere vi ét træ pr. medarbejder – leder som specialist – vi rekrutterer og ansætter hos vores samarbejdspartnere gennem executive search og headhunting. Indtil videre har Brightpeople doneret og plantet 251 træer alene i Danmark.

Antal træer vi har plantet
0 træer