Kandidatdatabasens værdi i Executive Search

Kandidatdatabaser i traditionel forstand er en uddøende disciplin i executive search & rekruttering

Helt tilbage fra begyndelsen, hvor executive search firms og rekrutteringsbureauer begyndte at arbejde professionelt med rekruttering, har en af de helt store konkurrencemæssige fordele og parametre, når kunder skulle vælge rekrutteringsbureau, været hvor mange navne det givne rekrutteringsbureau havde i deres kandidatdatabase. I fremtidens rekruttering er dette ikke længere tilfældet og I nutidens kandidatmarked har alle adgang til navne på potentielle kandidater. Vores kunder har adgang til navne, og internettet, herunder LinkedIn, har flere navne end der nogensinde ville være i en kandidatdatabase. Derfor mener vi heller ikke, at det handler om at have en stor database med tusindvis af overfladiske navne listet i en kandidatdatabase – og det er derfor vi siger, at traditionelle kandidatdatabaser er en uddøende disciplin i nutidens kandidatmarked og fremtidens rekruttering.

Så hvorfor bruger Brightpeople Executive Search & Rekruttering ikke kandidatdatabaser?

Som kandidat har du sikkert prøvet det før. Du uploader spændt dit CV til en kandidatdatabase hos et executive search firm eller hos et førende rekrutteringsbureau, i håbet om, at de kan finde dig dit næste drømmejob. Kun for at finde ud af, at rekrutteringsbureauet ikke engang har tid til at bekræfte modtagelsen eller tage en dialog med dig – med andre ord, du hører ikke mere fra rekrutteringsbureauet, og står tilbage med en følelse af, at du har spildt din tid. Det syntes vi ikke, er måden at behandle kandidater på. Hos Brightpeople Executive Search & Rekruttering går vi meget op i at sikre en god proces og behandle alle parter med fortrolighed, værdighed og professionalisme i alle dialoger og i enhver rekrutteringssammenhæng. Samtidig har vi heller ikke tid til at tale med alle, der halvhjertet sender deres CV til 50 rekrutteringsbureauer og executive search firms. Når det er sagt, så vil vi til gengæld meget gerne skabe en dybere relation til dig.

Hvordan vi differentierer os i brugen af kandidatdatabaser ved executive search og rekruttering - Fokus på kvalitet over kvantitet

Hos Brightpeople Executive Search & Rekruttering har vi nytænkt måden at arbejde med kandidatdatabaser på. Vi tror ikke på det traditionelle fokus på kvantitet hos rekrutteringsbureauer og executive search firms, hvor det gælder om at have flest navne indenfor en given branche. I stedet tror vi på en dybere relation til den enkelte kandidat og kandidatmarkedet. Derfor har vi ikke en kandidatdatabase, som du kan uploade dit CV til. I stedet vil vi opfordre dig til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at indlede en fortrolig dialog omkring dine muligheder og sparring ift. næste skridt i din karriere. Når vi skal hjælpe dig videre, er det vigtigt at vi kender dig, din erfaring og fremtidige jobønsker. Derfor prioriterer vi personlig dialog, og tage os tiden til at tale med dig. Det gør vi for at sikre høj kvalitet og skabe værdi for både kunder, samarbejdspartnere og potentielle kandidater. Resultatet er en intern kandidatdatabase baseret på professionelle relationer, værdifuld viden og dybdegående indsigt – og det er netop brug af denne form for data, som bidrager til vores konkurrencemæssige fordele og styrker vores evne til effektivt at sikre det rigtige match i enhver rekruttering, for kandidater såvel som virksomheder.

hvad du som kandidat kan gøre for at komme i dialog med os angående rekruttering i executive search

Hvis du er klar til næste step i din karriere, eller blot er nysgerrig på dine muligheder, er du meget velkommen til at tage kontakt til os eller en af vores dygtige konsulenter. Vi sætter en stor ære i at behandle alle med fortrolighed, respekt og professionalisme. Du er derfor mere end velkommen til at tage kontakt, hvis du ønsker at tage en fortrolig dialog omkring fremtiden og din karriere.
Du er også meget velkommen til at sende os dine jobønsker og kontaktinformationer, til senere brug. I så fald sætter vi stor pris på, at du beskriver de roller og industrisektorer du har interesse i.

Vi opfordrer dig også til at følge Brightpeople Executive Search & Rekruttering på LinkedIn, da vi løbende opdatere med muligheder og nyheder fra os og vores samarbejdsparntere. Følg os her: Brightpeople Executive Search & Rekruttering LinkedIn Company Page

Kontakt os

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Featured insights

Rekruttering, IT, Executive Search

AI, Automation And The Future Of Work

Rekruttering, IT, Executive Search

Kunstig intelligens, automatisering og fremtidens arbejdsplads

blog4

Flexible Work Is The Future Of Work

blog4

Fleksibelt arbejde er fremtidens arbejde