Executive Search & Selection

Specialist- og lederrekruttering

Vores Executive Search & Selection koncepter er designet til at identificere de bedste kanaler til at rekruttere og tiltrække de rigtige ledere og specialister, gennem en nøje planlagt headhuntning.

Ved at sikre det rette talent, på det rigtige sted, til det rigtige tidspunkt, bidrager vores arbejde med executive search og rekruttering direkte til gennemførelsen af vores samarbejdspartneres forretningsstrategi. Vi arbejder tæt sammen med vores samarbejdspartnere for at udvikle en omfattende viden om deres virksomhed, kultur, mennesker og udfordringer og vi hjælper vores samarbejdspartnere med at skabe bæredygtige og konkurrencemæssige fordele gennem identificering, tiltrækning, assessment og rekruttering af top performers til forskellige nøgleposter. Kort sagt, så sikre vi altid vores samarbejdspartnere den mest hensigtsmæssige rekrutteringsstrategi, såvel som den mest optimale rekrutteringsproces.

Vi skaber bæredygtige organisatoriske resultater gennem executive search

Cultural Fit

Cultural Fit er sandsynligheden for, at kandidater passer ind i organisationens grundlæggende overbevisninger, holdninger og adfærd. Studier viser, at medarbejdere, der passer ind i den bærende kultur, har større jobtilfredshed, højere anciennitet og præsterer desuden bedre I jobbet.
Hos Brightpeople Executive Search er bæredygtighed yderst vigtigt. Derfor sikre vi altid det rette match, ved at bringe organisatoriske kulturforståelse ind i rekrutteringsprocessen

Leadership Fit

Det er ofte set at nyansatte ledere mister effektivitet og underperformer i deres nye rolle og nye organisation. Vi ser vigtigheden af at fokusere, ikke kun på færdigheder, men også på hvor godt kandidaten, den nye leder, passer til måden de nye kolleger arbejder på. Når vi i rekrutteringen vurdere kandidater og potentielle ledere, fokuserer vi ikke kun på kompetencer og kultur, men også på sansynligheden for, at kandidaten kan indgå i værdifulde netværk i organisationen.

Motivational Fit

Motivational Fit kan have enorm betydning for en kandidats succes i den nye organisation. Et ofte overset parameter er, hvorvidt en kandidats motivation er i overensstemmelse med organisationen og rollen, hvilket kan betyde forskellen på en high eller low performance. Derfor sikre vi altid at der er et match på både indre og ydre motivatorer mellem kandidaten og vores partneres organisation, når vi gennemfører rekrutteringer og executive search.

Kontakt os

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Featured insights

Rekruttering, IT, Executive Search

AI, Automation And The Future Of Work

Rekruttering, IT, Executive Search

Kunstig intelligens, automatisering og fremtidens arbejdsplads

blog4

Flexible Work Is The Future Of Work

blog4

Fleksibelt arbejde er fremtidens arbejde